vrijdag 7 december 2012

Clinique 3-stappenplan

De Sint bracht dit jaar hét cadeau van het jaar: - Of toch, het mag naast het prachtige Chanel-nagellakje van Michelle staan...- Het 3-stappenplan van Clinique. 
I heart Clinique, big time!


Stap 1: Reinigen met Facial Soap.

Dit is een zachte, milde gezichtszeep. De facial soap verwijdert vuil en overtollig talg van het huidoppervlak en laat een schone en comfortabele huid achter. Droogt de huid niet uit. Bereidt de huid voor op de exfoliërende werking van de Clarifying Lotion.
 

Stap 2: Exfoliëren met Clarifying Lotion (1)

Wegens een droge tot gemengde huid koos de Sint voor lotion 1. Deze veegt het teveel aan dode huidcellen en vuilrestjes weg, voor een zachte, stralende huid.  Zorgt ervoor dat poriën zo klein mogelijk lijken. Zorgt ervoor dat de huid vocht veel beter kan opnemen. De huid wordt meer weerbaar tegen onzuiverheden. Blijft gezonder, jonger. Stap 3: Hydrateren met Dramatically Different Moisturizing lotion.

De vochtinbrengende "drank" is ontwikkeld door de Clinique dermatologen om de vochtbalans van de huid optimaal te houden. Geschikt voor die huid, die zeer droog aanvoelt op de wangen, en comfortabel tot vet in de T-zone.
Verzacht, kalmeert, verbetert.Danku Sinterklaas!


Liefs, Lotte. xWegens slechte foto-gelegenheden, (Sneeuw, donker, bah!) heb ik de foto's van de site genomen. 
Bron: www.clinique.beGeen opmerkingen:

Een reactie posten