woensdag 2 januari 2013

2013, welkom.


Voornemens, ik doe er nooit aan mee. Maar omdat ik me ook voornam om wat meer verandering in mijn leven te voeren, hup met de geit.

-          Beter zorg dragen voor mijn huid. Van buiten- en binnenuit. Ja, ik ben diegene die tegen iedereen schreeuwt dat ‘ie in de zomer moet SPF’en en in de winter moet hydrateren.  Maar zelf skip ik ook wel eens een stapje.  Dus, 3stappenplan, elke week n’ maskertje, goed reinigen én voldoende water. Biergist zou ook helpen, dus we geven het een kans.  Oh ja, en die tubes en potten (ja, meervoud -_-) bodylotion zullen dit jaar ook eens worden opengeschroefd.

-          Meer water drinken. Dit hoort ook bij bovenstaande. Maar ook weer niet, ik drink gewoon te weinig water. De übercoole Tupperware-drinkflessen helpen me op stage wel vooruit, maar op school loenst de Cola Light verliefder dan de waterverdeler.


-          Meer bloggen. I know, lieve lezers. Ik verwaarloosde jullie een tijd. Té druk, geen zin, geen tijd.  Nogtans heb ik beauty-spullen genoeg in test-fase.

-          Mij compleet laten gaan in Suriname. Ja, jullie lezen het goed. Diva la viva overhere, maar ik ga naar het land waar ik nog niet zeker ben van een fatsoenlijke douche. De alco-gel is al ingepakt, maar wat die twee weken gaan brengen is nog steeds een groot vraagteken. Mijn mascara gaat mee, maar ook mijn trekrugzak en mijn bottines.  Én mijn fototoestel.


-     Meer lachen en genieten. Ik heb een keitoffe boyfriend -Loveyou, booboo!-, studeer voor datgene wat ik al jaren verkondig en heb spannende toekomstplannen. Alles om gelukkig te zijn, en toch kom ik stuurs over en ben ik een ultra-stresskieken. (Glim)lachen –al dan niet gemeend- maakt  een stofje aan in je hersenen, waardoor je gelukkig wordt. Hupla, probleem opgelost! 


Liefs, Lotte.x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten