dinsdag 11 september 2012

Deauty, discover beauty.

Op een maandagochtend, kwart voor 11, werd er aan onze deur gebeld. Nu bellen niet veel mensen aan onze deur, iedereen gaat vooral langs de achterdeur. Zo ook diegene die aanbelde. Jep, je leest het goed. De postbode kwam hier aan de achterdeur. "Lotte Berghmans? Een pakje voor u." Mijn moeder nam het aan en gaf het aan mij met de woorden "Ge hebt toch niet weer iets besteld hé?" . Nee, daar was ik zeker van. Maar wat zat er dan in dat doosje?

Dé allereerste Deauty box!  Met daarin vijf prachtige beautyproducten. Deauty staat voor Discover Beauty. In deze box zullen maandelijks 4 tot 6 verschillende beautyproducten zitten, sommigen in full size, anderen in reisformaat. Mij hoor je alvast niet klagen!


L'Oréal Professionnel - Mythic Oil 125ml (Full size) 
Deze droge olie bezorgt je haar een prachtglans. Enkele druppels volstaan: de haarvezel wordt diepgaand gevoed. Je hoort het: schitterende glans en langdurige bescherming tegen pluis zijn voortaan gegarandeerd. 

Clarins - HydraQuench Intensive Serum 15 ml
Dit serum werkt in op elke huidlaag en biedt alle huidsoorten een optimale en langdurige hydratatie.  De aangename, lichte textuur bestaat uit twee bestanddelen (vocht en olie) en trekt snel in. Stralen maar! 


Nuxe - Micellair Reinigingswater met Rozenblaadjes 100ml (Full size)
Deze alcohol -en parfumvrije reinigingslotion verwijdert alle onzuiverheden van gezicht, ogen en lippen in één simpel gebaar. De plantaardige, micellaire oppervlakte-actieve stof is geschikt voor iedereen, zelfs voor de meest gevoelige huidjes. 

Redken - Full Effect 04 Nourishing Mousse - 65ml
Deze ultralichte stylingmousse combineert het volume van een mousse met de voedende eigenschappen van een haarverzorging. Natuurlijk volume én gezonde haren? Ja hoor, het kan. 

Essie - Nagellak "Size Matters" - 13,5ml (Full size)
Flamboyant robijnrood doet je hartje sneller slaan -dit is red carpet glamour in een handomdraai. 
Diamonds are out darling, rubies are in. 
Ik ben natuurlijk enorm nieuwsgierig naar al deze nieuwe producten, vooral het lakje is een toppertje! De Mythic Oil steekt mijn ogen uit, door al het zonnen, zwembad- en zeewater zijn mijn haren wat droger dan normaal. Verwacht je al maar aan een aantal reviews!


Liefs, Lotte.xGeen opmerkingen:

Een reactie posten