vrijdag 22 juni 2012

Galabal-ready met Shellac.


Ik studeer af. Eindelijk. Juf Lotte represents.  En bij het afstuderen hoort een galabal. Het thema is Red carpet, de dresscode is cocktail. Little black dress it is. En of er cocktails gedronken zullen worden, maar dan wel op een gesofisticeerde manier én met een prachtige manicure van Shellac.


Shellac? Shel- what? Shellac, al enkele jaren een gevestigde waarde in de nagel-branche. Draagt als nagellak, maar blijft als een gelnagel. Ik had al eens SoPolish van Professionails, ook fijn, maar na 5 dagen kon ik de lak er echt “afpellen”. Wat dus eigenlijk hetzelfde effect heeft als mijn OPI-lakjes.  Niet datgene wat ik zoek dus.


Om het in de woorden van Shellac te zeggen “Een hybride nagellak, welke je draagt als een gel”.  Mijn babysitmama heeft deze lak geplaatst, zij heeft het nodige materiaal thuis staan –Naast haar prachtige make-up-platform en haar verzorgingsstoel-  (Een zeer gewild proefkonijn spreekt tot jullie. )

Je nagels klaarmaken voor Shellac duurt nog geen 5 minuten, nagelriemen losmaken, vormvijlen van de nagels en desinfecteren van het nageloppervlak. – De nagels moeten perfect vet- en vuilvrij zijn bij het begin van de behandeling-  

Aanbrengen? Kinderspel!

Net zoals bij ‘gewone’ nagellak maakt Shellac gebruik van een basecoat, kleur en topcoat. 
-          - Één laagje basecoat, voor 10 seconden onder de UV-lamp
-          - Een eerste laagje Shellac-kleur en 2 minuutjes curen (UV-lamp houden dus)       Ik koos voor de classy-chique rode kleur “Wildfire”.
-          - Er wordt een tweede laagje kleur aangebracht en je mag terug 2 minuutjes onder de UV-lamp.
-          - Daarna een laagje topcoat en terug 2 minuutjes onder de UV-lamp.
-          - En wat er nu gebeurt is toverwerk! Met een watje gedrenkt in een alcohol-    oplossing wordt het “vettig” laagje van de lak gehaald, wat zorgt voor instant glans en pracht!

Easy peasy.  Een kind kan de was doen. Alles tesamen ben je zo’n 20 minuten kwijt. 
Shellac is een makkelijke en snelle manier om je nagels er verzorgd te laten uitzien, Shellac beloofd 14 dagen een ultieme glans. Ik neem de proef op de som, 14 dagen dezelfde kleur. Een echte proef, zowel voor Shellac als voor mij.  

Gsm-kwaliteit. Betere foto's volgen nog bij de outfitfoto's.


Voor meer informatie en Shellac-aanbrengpunten :  http://www.shellac.nl/
Liefs, Lotte. x

1 opmerking:

  1. Leuke blog!

    Willen we elkaar volgen?

    Lieselotte
    http://andthesummerof84.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen