maandag 13 augustus 2012

Nieuw van Catrice

This girl likes red lips. Maar, this lady houdt er niet van om elk halfuur naar the ladies te hollen om een check up van haar make up. That's a no no for me. En da's dan ook meteen de reden dat ik hou van lipstains. Kissproof & drinkproof. That's all I want. 
Catrice komt met iets nieuws op de proppen, naast de lip-stiften komt er nu een Liquid Lip tint op de markt. 

Dit is wat Catrice er zelf van zegt: 


"Liquid Lip Tint zorgt voor een echt wow-effect. Hoe vaker je de kleur aanbrengt, hoe intenser het resultaat. Dankzij de ultralichte, op water gebaseerde formule voelt de Liquid Liptint koel en verfrissend aan op de lippen. Ideaal voor onder je lippenstift of lipgloss, en verrijkt met hydraterende glycerine. De nieuwe generatie lipkleur! Verkrijgbaar in drie prachtige roodtinten: 010 Red my Lips, 020 Are you Red-y? en 030  Wine-tastic. "


One shade fits all, dat is zoals one size fits all -en die one size past nooit iemand-  ik ben dus echt heel erg benieuwd naar deze lipstick. Je ziet, ik ben een sucker voor zulke beloftes. 
"010 One Shade Fits All
BRILJANTE GLANS
Eén kleur voor iedereen! De transparante textuur van CATRICE Ultimate Lip Glow – Lip Colour Intensifier bevat oliën die de lippen verzachten en ze laat glanzen voor een natuurlijke, frisse look. De Lip Glow reageert op de pH-waarde van je lippen en intensiveert de natuurlijke kleur van je lippen. Gegarandeerd een 100% individuele kleur."Liefs, Lotte. x

Geen opmerkingen:

Een reactie posten