vrijdag 13 januari 2012

O.P.I Original Nail Envy

Ik had jullie al ingelicht over mijn nagel-‘rampje’, de gescheurde nagel, en dan die andere nagel die ook begon te scheuren. Het was dus onvermijdelijk geworden… Ik moest onder ogen zien dat mijn nagels niet meer zo stevig zijn als ze ooit geweest zijn.

Donderdag had ik mijn eerste examen (en een goed examen, FYI!). Na dat examen had ik wel een shoptripje verdiend, vond ik. (Een overzichtje van mijn aankopen krijgen jullie nog wel.) Ik besloot om met mijn probleem langs te gaan bij Instant Spa, my favourite store @ Leuven. De vriendelijke dame van Instant Spa kwam mij direct helpen bij mijn keuze, en raadde mij de O.P.I Original Nail Envy aan. Vertrouwend op haar professionele kennis heb ik die dus ook meegenomen.

De O.P.I Original Nail Envy moet elke dag aangebracht worden, gedurende een week. Na een week moet je alle laagjes er terug afhalen met nagellakremover. Als je nagels dan sterk genoeg zijn, kan je de Original Nail Envy gewoon verder gebruiken als base coat. Als je merkt dat ze toch nog niet stevig genoeg zijn, kan je de kuur nog eens herhalen. Het product zou wel een maximaal resultaat bereiken als je er geen andere nagellak over draagt… Dit betekent dus een kleurloze nagelweek voor mij, snif snif. Maar alles voor de goede zaak! En als je erover nadenkt is het eigenlijk logisch dat je er geen andere nagellak over mag doen. Anders kan je er niet elke dag een nieuwe laag Original Nail Envy opdoen. You know what I mean?
Ik ga de komende week dit product dus uittesten, en daarna kunnen jullie een review verwachten van mij. Hopelijk een positieve!

Liefs,
Michelle       x2 opmerkingen:

  1. Geef je mij al eens een persoonlijke update? Ik laat volgende week mijn valse nagels eraf halen! Dit zou een ideale basis kunnen zijn! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zal ik zeker doen :-) Dinsdag of woensdag zit mijn kuur er op, dus ik tweet u dan wel ;-)

      Verwijderen