dinsdag 3 april 2012

New in: OPI

Whoooeeehoeew, vrijdagavond werd bij ons aan de deur gebeld. Mijn mama deed open en wie stond daar? Mijn babysitmama, met in haar handen een zakje waarvan de inhoud mijn hart sneller liet slaan: OPI-producten!


Omdat ze weet dat ik hou van OPI en ze deze maand op de beurs vlak voor OPI stond, had ze wat producten voor me meegebracht.
Mijn mama kreeg er op slag grijze haren van "Weeral nagellak? Gij zijt zot geworden zeker?". Maar mijn geluk kon niet op!
Wat zit er allemaal in het pakket?

-OPI Original Nail envy. Vaak wisselen van nagellak, veelvuldig gebruik van nagellakremover,... Dat alles zorgt ervoor dat mijn nagels er niet meer zo gezond uitzien. (Lees: droge, zwakke, afschilferende nagels. - Goshie, this is bad.) Omdat Michelle dit product als 'goed' reviewde geef ik het ook een kans. Ik laat jullie weten wat mijn bevindingen zijn!

-OPI RapiDry Spray. Omdat mijn babysitmama mij al meermaals had zien sukkelen met de afstandbediening als ik mijn nagels pas had gelakt, stopte ze er iets bij dat mijn nagels in notime moet drogen. No more shitty sheet lines, maar perfect droge nagels na 1 minuut.

-OPI basecoat en OPI topcoat. Onmisbaar.

-OPI Metallic 4 life. De zwarte glitterlak uit de Nicky Minasj-reeks. Ik was hier al heel lang verliefd op, zwarte lakjes vind ik altijd zo stijlvol staan. Het is enkel een merde om glitterlakjes eraf te krijgen, ik krijg er nu al kippenvel van! Gelukkig maakt het resultaat veel goed!

-OPI Pink Friday. Ook weer een lakje uit de NM-reeks. Een lichtroze, subtiel lakje. I love it!

-OPI A good man-darin is hard to find. Al lang op mijn wishlist, eindelijk in mijn bezit! 

Swatches van de lakjes volgen nog. Zo ook de review over de Original nail envy (Eens ik genoeg moed heb verzameld om een week lang geen gekleurde nagellak te dragen...)
Liefs, Lotte. x

1 opmerking:

  1. Die Nail Envy, RapiDry, Top Coat & Base Coat zou ik me ook dringend moeten aanschaffen!

    x Krizia

    Shark Attack - Fashion Blog

    BeantwoordenVerwijderen