donderdag 26 april 2012

Wanted: Wedge sneakers

Oké, ik geef het toe. Eerst keek ik ook maar raar op. Sneakers met een hak? Ieuw. Maar toen keek ik iets dichter bij. Die hak? Onzichtbaar. De sneaker? Stoer met een echte je-m'en-fous-stijl. Ik. Ben. Verkocht.


Aangezien de Isabel Marant-versie een rib uit mijn teergeliefde lijfje kost (Wilde weldoeners zijn bij deze zeer welkom. Onderaan kan u een comment achterlaten en ik contacteer u meteen!) ben ik enorm blij dat er wat meer 'budget-vriendelijkere' vormen van deze sneaker op de markt zijn.  

Hieronder een aantal foto's van mijn mogelijke New Sweethearts. Dit is wishlist-material, dus don't blame me!  Ik heb jullie gewaarschuwd!


This is the real stuff. De Isabel Marant Willow Sneaker. -Kwijl-
Keuze zat, voor mij graag de grijze met plakkers. Of de zilveren. Of toch de blauwe met veters... (Bron: Sharkattack)

De wedge sneakers van Ash. Hierin zie je de 'hak' al veel harder, iets wat ik wat minder vind.

En als laatste, dé sneaker waar mijn oog op viel. Ik vond hem bij Torfs. En ik breek mijn hoofd over kopen-niet-kopen. Want ik zoek nog steeds naar de perfecte galabalschoenen en daarvoor zijn deze nu niet echt geschikt. 

De BF vindt ze dom "Waarom koopt ge sportschoenen met ne hak? Koopt dan toch gewoon sportschoenen of gewoon hakken?" -Boys-  -_-
en de mama vindt ze afschuwelijk. "Da's nu toch niet elegant?"  - Moms-  -_-

Michelle heeft ook een prachtpaar op het oog, dus hopelijk zitten we binnenkort samen met onze nieuwe sneakers en een oversized zonnebril achter een cosmopolitan op een zomers terrasje.


Liefs, Lotte. x


2 opmerkingen:

 1. Oke sorry... Ik vind het écht lelijk!
  Opzich best nog wel cva, maar die kleuren! Bah...
  Sommige dragen het onder alles (lees: kleedjes)
  Ik vind het niet echt girly!

  Ik vind TOMs echt wel cool!

  BeantwoordenVerwijderen