donderdag 5 april 2012

Notd: A roll in The Hague & I don't give a Rotterdam - OPI

Tijdens het ELLE-event bij River Island kreeg ik een OPI-manicure.  Whoepwhoep!

Allereerst startte ze met mijn vorige lakje eraf te halen (Goodbye, My adress is Hollywood), daarna vijlde ze mijn nagels met een glasvijl. Dit was bij mij echt wel nodig, mijn nagelvorm was ik totaal kwijt. (Shame on me!) Bij Nele daarentegen vijlde 'haar' nagelvrouwtje amper iets af, Nele haar nagels zijn blijkbaar in good shape.

Na een grondige vijlbeurt smeerde ze de Anti Chip op mijn nagels, dit raadde ze met mijn broze nageltjes niet erg aan, maar voor één keer kon het geen kwaad. De Anti Chip zorgt ervoor dat de ph-waarde van je nagel neutraal wordt en dat zo de nagellak langer blijft. 

Daarna de basecoat én het eerste complimentje over het feit dat mijn nagelbed zo mooi is, daarna volgde al snel het tweede ("Jij gebruikt altijd een basecoat? Je nagels zijn nog mooi wit.") Voor ons was namelijk een meisje geweest dat nog nooit van een basecoat had gehoord, haar nagels waren -niet voor gevoelige zielen- oranje! Terwijl ik met mijn nieuwsgierige neus hierop stond te zien, schrok de nagelspecialiste enorm, dit had ze zelf nog nooit gezien. Gelukkig bestelde het meisje nadien wél een goede basecoat. Bij deze een goede raad van Lotte: Gebruik altijd een basecoat, hoe lui je ook bent!

Na de basecoat volgde mijn kleurtjes.  Doordat ik graag twee kleurtjes had, stelde de vrouw voor om één nagel in een contrasterende kleur te zetten.  Een trend die ze zelf ook leuk vond. (De andere nagelspecialiste had al haar nagels in het donkerblauw, behalve de ringvingers, die waren in het goud. Een prachtige combinatie, aldus mezelf.)
Ik koos voor de kleuren A roll in The Hague (die ik zelf ook bezit) en I don't give a Rotterdam.
IDGAR is een lichtblauw lakje met een lichte shimmer in. Zelf vind ik het een supermooi lakje, als contrasterede kleur koos ik voor ARITH, een prachtkleur, al zeg ik het zelf.

Daarna nog een laagje sneldrogende nagellak (Ik ben de naam kwijt, verdorie!)
een topcoat én een paar druppeltjes Drip Dry. 

Dankjewel, lieve dames van het OPI lak team!

Et voilà! Het resultaat!Doordat mijn nagels nog enorm broos en buigzaam zijn -GRMBL- raadde de nagelspecialiste me aan om de Nail Envy-kuur van OPI 6 weken lang te doen (Zes weken! What the...) Ook zei ze dat ik op bijvoorbeeld zondag twee laagjes moest aanbrengen, dan een gekleurde lak (fieuw!) en dan weer elke dag van de week een laagje Nail Envy. Dikke nagels gegarandeerd, maar ze drukte me op het hart dit wel zo te doen. Elke zaterdag mag de lak er dan weer af, waarna je zondag terug begint.


Liefs, Lotte. x

(Tussen ons en deze haakjes gezegd en gezwegen, Nele en ik stonden voor de manicure meer dan een uur voor aan te schuiven... But it was worth it!)

1 opmerking:

  1. Heel mooi, heb m'n nagels ook eens zo gehad, maar dan met donkergrijs en fluo roze.

    x Krizia

    Shark Attack - Fashion Blog

    BeantwoordenVerwijderen