zaterdag 31 maart 2012

My apps

De titel spreekt voor zich. Ik ga jullie vandaag laten zien welke apps ik gebruik, en wat ik ervan vind.

Mijn beginscherm. Nothing fancy, nothing special. Just the usual =).
Mijn tweede scherm. Ziet er al wat interessanter uit, niet?

De Kinepolis-app -  ik hou van films, ik hou van naar de bioscoop gaan. Dus een onmisbare app voor mij.

Sleep Cycle - Dit is echt een leuke app, vind ik. Deze app kan detecteren hoe vast je 's nachts slaapt, wanneer je wakker bent geweest. Hoe doet hij dit? Hij neemt je bewegingen waar. Je hoeft 's nachts gewoon je iPhone naast je hoofdkussen te leggen, en Sleep Cycle doet de rest. Hij heeft ook een slimme alarm-functie . Hierdoor kan je wakker gemaakt worden op het moment dat je in een lichte slaap bent (wel maximum 30minuten voor je alarm normaal gezien zou afgaan). Deze alarm-functie heb ik zelf wel nog niet geprobeerd... =)

Yelo-tv - Dit is een specialleke voor de telenet-klanten. Als je een digibox hebt van telenet, kan je gewoon via je iPhone (of iPad) naar de tv kijken. Handig als je eventjes naar het toilet moet ofzo, en de rest van het gezin heeft geen zin om naar een gepauzeerd scherm te staren ;-).

HLN.be - Niets speciaal, gewoon een gratis krantje. Je weet nooit wanneer je snel even het nieuws wil checken!

Jupiler Pro League - Yes, ik ben een beetje gebeten door de voetbal-microbe. 2 jaar geleden vond ik voetbal maar een belachelijke sport... 22 mannetjes die achter een balletje aanlopen? Yeah right. Ik had wel wat beters te doen dan voetbal kijken. Maar onder lichte dwang ben ik de sport meer en meer gaan appreciëren. En nu ben ik op het punt gekomen dat ik de uitslagen wil volgen. Oh boy. 

Teletekst - Nog een kanaal om de voetbaluitslagen te volgen. Wat is er toch van mij geworden? I know who to blame...

Mijn groepje 'Sociaal'. Social media, that is.
Twitter, Facebook, you all know it.

Bloglovin - Absoluut noodzakelijk om op tijd mijn dagelijkse dosis fashion en beauty binnen te krijgen.

WhatsApp - Handig instrumentje om gratis "smsjes" te sturen met andere WhatsApp'ers.

Instagram - Foto's maken en foto's delen, via instagram zelf, maar ook via twitter en facebook. Ik hou vooral van de leuke effectjes die je op je foto's kan toepassen. Het geeft een foto toch net dat beetje extra, niet?

And here we are, games! Angry Birds (free), Cut the rope, Solitaire & Draw (free). Yes, I'm a sucker for free stuff. Maar hey, je moet ze eerst toch goed uittesten? Als ze mij bevallen zal ik mij de volledige versie heus wel aanschaffen.

Mobiliteit. Zeer belangrijk. Als je ervaring hebt met het openbaar vervoer in België, weet je ook wel dat het handig is om 'on the go' nog vertrektijden en eventuele vertragingen te checken. Eventuele vertragingen? denken jullie nu. Achja, altijd positief blijven.

Welke apps moet ik zéker nog hebben?

Liefs,
Michelle       x


Geen opmerkingen:

Een reactie posten