vrijdag 2 maart 2012

Shoplog - Michelle #2

Quelle horreur. Toen ik zondagavond in Leuven aankwam, en mijn valiesje uitpakte, kwam ik tot de conclusie dat ik geen nagellak bij had. En voor een nagellak-addict is dat een ramp.
Maandag had ik nog geen les, dus trok ik mijn very fashionable schoenen (if I say so myself) aan voor een tripje naar het Kruidvat. Budget-nagellak shoppen, hip hoi!


Natuurlijk kan ik mij nooit aan mijn voornemen houden om maar één lakje te kopen... hmpf. Dus nu zeg ik tegen mezelf; dit is jouw portie nagellak voor maart. Géén nagellak meer kopen voor 1 april! En daar ga ik mij aan houden, beloofd. 


Als eerste een paar 'kleurloze lakjes'.
Een base en top coat. 2 in 1. Of eigenlijk 5 in 1, volgens Rimmel: een product "for smoother, stronger, longer, moisturised and shinier nails." Ik ben benieuwd of hij zijn belofte gaat houden... Natuurlijk had ik al een base en top coat in mijn bezit, maar besloot om mij er nog eentje extra aan te schaffen. Zo kan ik er eentje thuis laten en een in Leuven houden en hoef ik het niet altijd mee te verhuizen. Ja hoor, elke aankoop kan verantwoord worden. ;)
 Dan: de Essence nail art express dry drops. Eigenlijk is dit product vooral bedoeld voor wanneer je bezig bent met nail art en het dus handig kan zijn om je nagellak wat sneller te laten drogen. Maar ik denk dat het ook wel van pas kan komen als je snel de deur uit moet...
 Mijn nieuwe portie Catrice-lakjes! Budget for the win!
 Meet me at Coral Island:
 Goldfinger:
 Put Lavender On Agenda:
 En tot slot een nieuw Essence-lakje: Lime up!
Oh oh, welke zal ik eerst dragen?


Liefs,
Michelle            x

1 opmerking: