zondag 25 maart 2012

New in: OPI

Gisterenochtend stond ik vrèè goed gezind op... (Nee, ik ben totaaaaal geen ochtendmens. Ochtendhumeur-alarm!) Waarom dan gisteren wel?


De BF had namelijk beloofd dat ik OPI-lakjes mocht gaan uitkiezen, die hij dan zou betalen. JOEPIE! *Vreugdedansje!* Zijn Facebookstatus: "Gedaan met uitslapen, het groot lawijt is hier." wees erop dat hij er iets minder zin in had dan ikzelf. Maar boeieuh, ik kreeg toch lekker mijn lakjes! Aangezien ik al een grondige research had gedaan én raad gevraagd had aan Michelle (die me nadien een megalijst met namen van lakjes smste ) wist ik ongeveer wat ik wou.

Benieuwd? *tromgeroffel* Hier komen ze!


A roll in the Hague is een feloranje lakje. Met dit op je nagels kan je niet anders dan knallen. Ook dit lakje komt uit de Holland collectie (Mind the name?!) en lakt zoals we van OPI gewoon zijn. Netjes, smooth en fine!
“My adress is Hollywood” is zo’n kleur die je moet hebben. Roze met een subtiele gouden shimmer, zo subtiel dat het enkel duidelijk is als je je nagels dicht bij je ogen houdt. Maar toch, de shimmer is er, dus  mag ze ook vernoemd worden.
Red lights ahead.. where? is een lakje uit de Holland collectie. Omdat een rode lak altijd overal bijpast én de BF steeds kiest voor een rode kleur als hij eens een keertje het recht heeft om te beslissen wat ik op mijn nagels smeer, koos ik voor dit lakje. Op de foto heb ik maar één laagje op (zonder base-en topcoat, ik probeerde gewoon wat uit) maar hij dekt prima.
Omdat er een 3 + 1-gratis actie liep in de winkel kon ik nog kiezen tussen een aantal lakjes uit vorige collecties. Koala Bear-y komt uit de Australian collectie en is een kleurtje tussen fushia, paars en roze. Een perfect draagbaar kleurtje om nu te dragen.

Ik probeerde de lakjes uit op mijn nagels en vond het resultaat niet mis. Jammer genoeg heb ik nog steeds stage en is een opzichtige manicure niet echt professioneel. (Bummer)
Maar zaterdag lak ik al mijn nagels in een andere kleur! Ik kijk er al naar uit!

Liefs, Lotte.x

1 opmerking: